'(HAPJE) 'Wraps met gerookte zalm, boursin, pesto en komkommer' Een heerlijk fris en zomers hapje'

Anders, Hapje, 8 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 05-01-2021 | 255 keer bewaard

Ingrediënten

  • boursin, Komkommer, pesto, pijnboompitten, wraps,

Bereiden

1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne kruiden 4 wraps 1 komkommer 50 gram pijnboompitten 200 gram gerookte zalm 4 eetlepels groene pesto Bereiding: Verwarm de wrap per stuk heel even in de koekenpan. Schil de komkommer met een kaasschaaf of een dunschiller en maak daarna over de lengte plakken met de kaasschaaf. Rooster de pijnboompitten in een droge pan iets bruin. Smeer de wraps in met een dikke laag Boursin, leg de plakjes gerookte zalm hierop. Smeer daarna de pesto over de zalm en strooi de pijnboompitten hierover. Leg hierop de plakken komkommer. Rol de wraps op en steek deze vast met enkele cocktail prikkers. Snijd de wrap in 5 a 6 stukjes¿ heerlijk bij een goed glas wijn of als lunchgerecht.

Bronvermelding