Gevuld stokbrood

Brood/sandwiches, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 23-04-2011 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 volkoren stokbrood
  • 1 el olijfolie
  • 350 gr rundergehakt/tarttaar
  • 1 st ui gesnipperd
  • 1 teen knoflook gehakt
  • 1 rode paprika
  • 1 tl peper
  • 2 el tomatenpuree

Bereiden

verwarm de oven voor op 225 graden. snijd het stokbrood in 2 stukken. verhit 1 el olijfolie in een braadpan en rul het gehakt. voeg ui, knoflook en paprikablokjes toe, strooi er zout en peper over. voeg vervolgens de parikapeoder toe en meng goed. vul het stokbrood met het gehakt. verpak het brood in aluminiumfolie ne leg het ca 15 min in de oven.

Materialen

aluminiumfolie

Bronvermelding