Menu
Ovenschotel met gehakt en sperziebonen
Ingrediënten
- 400 gram gehakt
- 1 grote pot sperziebonen
- 1 zak instant aardappelpuree ( of verse)
- 1 blik perziken
- 1 ui
- kerriepoeder
- zout
- peper
- paneermeel
- boter
Bereiden
varwarm de oven voor op 175-200 graden.
snipper de ui en fruit deze aan. voeg het gehakt toe en rul dit.
snijd de perziken in stukjes en laat de sperzieboontjes uitlekken.
maak de aardappelpuree volgens gebruiksaanwijzing.
breng het gehakt op smaak met peper, zout en kerriepoeder.
meng de bonen en perzik erdoor heen en haal de pan van het vuur. dpoe het mengsel in de ovenschaal. doe er een laag aardappelpuree overheen. strooi daar paneermeel en kleine blokjes boter overheen voor een lekker knapperig korstje.
zet de schaal 20- 30 minuten in de oven.
Materialen
ingevette ovenschaal