Sperziebonen met kip en rijst

Pasta, Hoofdgerecht, 1 personen, Oosters.
Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 29-12-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 150 gram sperziebonen
  • 2 tomten,in blokjes
  • 1 ui, fijngesneden
  • 1 Spaanse peper, in ringetjes
  • 150 gram kippendijbeen, in blokjes
  • scheut marinade merk sishado pikante marinade
  • (fles) te koop bij de toko
  • kerrie madras naar smaak
  • chilliepoeder naar smaak
  • eventueel een paar garnalen
  • rijst

Bereiden

voor bereidingen. Marineer de kip 15 minuten in de pikante marinade (fles). Maak de sperziebonen schoon en kook ze beet gaar. Tomaten door snijden en van zaadjes ontdoen, en in stukjes snijden. Ui, in stukjes snijden. spaanse peper in ringen snijden. Rijst koken. Bereiden. Olie in wok heet laten worden en kip met marinade toevoegen. Even aanbakken en dan de ui, sperziebonen,kerrie en chilliepeder toevoegen. De tomaten en eventueel de garnalen toevoegen. Als de garnalen rose zijn dan de rijst toevoegen en warm laten worden.

Bronvermelding