Boursin , recept uit een oude Vrekkenkrant

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Frans.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 20-11-2017 | 9 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 dl crème fraîche
  • 450 gr volle kwark
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 eetl citroensap
  • 8 teen knoflook uit de pers
  • 1 snuf peper zout en chilipoeder paprikapoeder
  • wat verse groene kruiden fijn geknipt : bieslook , peterselie ,
  • - - basilicum , dragon , dille , kervel etc.

Bereiden

Meng en prak alles heel goed door elkaar en laat het mengsel op smaak komen en opstijven in de koelkast. Een geweldig lekker smeersel , de verse kruiden kun je naar eigen hoeveelheid en smaak erdoor mengen Zo maak je echt je eigense Boursin

Bronvermelding