Amuse : Parmaham gevuld met Boursin en Overgoten met een Honing-Dressing

Anders, Voorgerecht, 8 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 5 minuten,

Laatst aangepast: 31-01-2015 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 doosje boursin
  • 8 plakjes parmaham
  • 3 eetl honing
  • 1 eetl witte wijnazijn
  • wat - rucula (of ander sla soort voor decoratie.)

Bereiden

Verwarm de oven voor op 180 graden Verdeel de Boursin in 8 porties en rol deze in de plakjes Parmaham. Leg de 8 pakketjes in een vuurvaste ovenschaal. Zet de Parmaham-pakketjes ongeveer 5 minuten in de oven. Leg wat knapperige rucula of alfalfa in de amuse-schaaltjes en leg daarop de heerlijke gevulde Parmaham. Doe honing en wijnazijn in een schaaltje en maak deze even warm in de magnetron . Lepel dit over de parmaham !!

Materialen

8 amuse-schaaltjes of bakjes

Bronvermelding