Enchilada

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.

Laatst aangepast: 31-07-2006 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 kipfilet
  • 2 uien
  • 1 zak verse spinazie
  • 1 rolletje geitenkaas
  • 1 zakje milner 30+ geraspt
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 pot hot salsa saus
  • 1 blik gepelde tomaten
  • 1 blik mais
  • 1 beker kookfinesse
  • 1 tl cajunkruiden
  • 2 tl kaneel
  • 4 flour tortilla's

Bereiden

uien snipperen kipfilet in kleine blokjes snijden en met peper zout en cajun kruiden bakken uien en knoflook erbij salsa saus erbij tomaten toevoegen mais toevoegen kaneel toevoegen spinazie kort koken op bloemtortilla tomatensaus scheppen beetje spnazie erover verdelen wat geitenkaas op kruimelen tortilla dichtvouwen en in ingevette ovenschaal leggen (dit 4x) Tomatensaus die over is overtortilla's scheppen spinazie die over is erover verdelen geitenkaas erover Geraspte kaas erover Alles ca 20 min. in voorverwarmde oven laatste 5 min hiervan op grill serveren met een toef kookfinesse

Bronvermelding