Menu
Enchilada
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.
Laatst aangepast: 31-07-2006 | 5 keer bewaard
Ingrediënten
- 2 kipfilet
- 2 uien
- 1 zak verse spinazie
- 1 rolletje geitenkaas
- 1 zakje milner 30+ geraspt
- 2 teentjes knoflook
- 1 pot hot salsa saus
- 1 blik gepelde tomaten
- 1 blik mais
- 1 beker kookfinesse
- 1 tl cajunkruiden
- 2 tl kaneel
- 4 flour tortilla's
Bereiden
uien snipperen
kipfilet in kleine blokjes snijden en met peper zout en cajun kruiden bakken
uien en knoflook erbij
salsa saus erbij
tomaten toevoegen
mais toevoegen
kaneel toevoegen
spinazie kort koken
op bloemtortilla tomatensaus scheppen
beetje spnazie erover verdelen
wat geitenkaas op kruimelen
tortilla dichtvouwen en in ingevette ovenschaal leggen
(dit 4x)
Tomatensaus die over is overtortilla's scheppen
spinazie die over is erover verdelen
geitenkaas erover
Geraspte kaas erover
Alles ca 20 min. in voorverwarmde oven
laatste 5 min hiervan op grill
serveren met een toef kookfinesse
Bronvermelding
Bron onbekend