Aardappelstoofschotel

Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 30-09-2010 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 Zie bereiding

Bereiden

Aardappelstoofschotel met vegetarische blokjes Ingrediënten 1 winterwortel 1 prei 1 gegrilde paprika (pot) 500 gram aardappelen of 1 zak aardappelpartjes 150 gram vegetarische blokjes shoarmakruiden 1½ eetlepel vloeibare margarine 1½ dl groentebouillon peper, zout Bereiding Maak de groente schoon. Snijd de wortel in plakken en de prei in ringen. Snijd de paprika in reepjes. Schil de aardappelen en snijd ze in stukken. Bestrooi de vegetarische blokjes royaal met shoarmakruiden. Bak de vegetarische blokjes in de margarine bruin. Voeg de groente, de aardappelpartjes en de bouillon toe. Stoof het gerecht in 12-15 minuten gaar. Maak op smaak met nog wat shoarmakruiden, peper en eventueel wat zout.

Bronvermelding