Menu
Aardappelstoofschotel
Roerbakken, Hoofdgerecht, 2 personen, Hollands.
Laatst aangepast: 30-09-2010 | 0 keer bewaard
Ingrediënten
- 1 Zie bereiding
Bereiden
Aardappelstoofschotel met vegetarische blokjes
Ingrediënten
1 winterwortel
1 prei
1 gegrilde paprika (pot)
500 gram aardappelen of 1 zak aardappelpartjes
150 gram vegetarische blokjes
shoarmakruiden
1½ eetlepel vloeibare margarine
1½ dl groentebouillon
peper, zout
Bereiding
Maak de groente schoon.
Snijd de wortel in plakken en de prei in ringen. Snijd de paprika in reepjes.
Schil de aardappelen en snijd ze in stukken.
Bestrooi de vegetarische blokjes royaal met shoarmakruiden.
Bak de vegetarische blokjes in de margarine bruin.
Voeg de groente, de aardappelpartjes en de bouillon toe. Stoof het gerecht in 12-15 minuten gaar.
Maak op smaak met nog wat shoarmakruiden, peper en eventueel wat zout.
Bronvermelding
www.voedingscentrum.nl