Amuse van eendenborst met sherrypruimen

Anders, Hapje, 6 personen, Frans.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 14-02-2013 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 stk gewelde pruimen zonder pit
  • 1 el droge sherry
  • 6 plakjes gerookte eendenborstfilet
  • 4 el cranberrycompote
  • 6 takjes verse kervel

Bereiden

Voorbereiding Pruimen halveren. Pruimen met snijkant naar boven tegen elkaar aan rangschikken en besprenkelen met sherry. Sherry circa 5 minuten laten intrekken. Vervolgens in elk vleesplakje een halve pruim rollen. Rolletjes in lepelholten leggen. In pan cranberrycompote iets verwarmen en over rolletjes scheppen. -------------------------------------------------------------------------------- Bereiding Lepels garneren met takjes kervel en op een schaal serveren. Zelf vind ik Port nog lekkerder

Bronvermelding