Vispotje met witte wijn, mosterd & dille

Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 23-03-2006 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 400 gr vis (kabeljauw, zalm)
  • 250 gr worteltjes
  • 300 gr krielaardappeltjes
  • 150 gr doperwten
  • 1 ui
  • 1 el olie
  • 1 el mosterd
  • 1/8 liter slagroom
  • 2 el dille
  • 1 citroen
  • zout & peper
  • 1 dl witte wijn

Bereiden

Snijd vis in stukken van ca. 3 cm; kook aardappels 10 minuten voor; snipper ui; roerbak vis en ui ongeveer 5 minuten; voeg aardappels, wortels en doperwten toe; voeg wijn, mosterd, citroensap, zout, peper, room en dille toe en laat 10 minuten zachtjes sudderen.

Bronvermelding