Menu
Vispotje met witte wijn, mosterd & dille
Anders, Hoofdgerecht, 2 personen, Wereldkeuken.
Laatst aangepast: 23-03-2006 | 3 keer bewaard
Ingrediënten
- 400 gr vis (kabeljauw, zalm)
- 250 gr worteltjes
- 300 gr krielaardappeltjes
- 150 gr doperwten
- 1 ui
- 1 el olie
- 1 el mosterd
- 1/8 liter slagroom
- 2 el dille
- 1 citroen
- zout & peper
- 1 dl witte wijn
Bereiden
Snijd vis in stukken van ca. 3 cm;
kook aardappels 10 minuten voor;
snipper ui;
roerbak vis en ui ongeveer 5 minuten;
voeg aardappels, wortels en doperwten toe;
voeg wijn, mosterd, citroensap, zout, peper, room en dille toe en laat 10 minuten zachtjes sudderen.
Bronvermelding
Bron onbekend