Menu
Krokante kalkoen met bloemkool uit de wok
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 20 minuten,
Laatst aangepast: 10-10-2017 | 0 keer bewaard
Ingrediënten
- 400 gr. kalkoenfillet
- 3 eetl. wokmarinade
- 1/2 bloemkool
- 3 lenteuitjes
- olie
- maizena
- 59 gr. wortelrauwkost
- 1 pak Conimex wokrolls
- 75 gr, pinda's
Bereiden
Snijd de kalkoenfilet in dunne repen en marineer ze ca. 3 minuten in de wokmarinade. Snijd de bloemkool in roosjes. Maak de lente-uitjes schoon en snijd ze in ringetjes van ca. 1 cm. Verhit een flinke laag olie in een wok of hapjespan. Haal de repen kalkoen door de maïzena en bak ze in de hete olie in ca. 2 minuten goudbruin en knapperig. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Verhit intussen 2 eetlepels olie in een andere wok of hapjespan. Roerbak de bloemkool in ca. 3 minuten beetgaar. Voeg de lente-uitjes toe en roerbak nog ca. 1 minuut. Schep de wortelrauwkost erdoor. Schep de krokant gebakken kalkoenrepen door de gewokte bloemkool. Verwarm de wokrolls volgens de aanwijzing op de verpakking. Schep wat kalkoen en bloemkool op de wokrolls en bestrooi met de pinda's.
Materialen
keukenpapier, wok/hapjespan
Bronvermelding
Bron onbekend