Menu
'Tortilla met ui, boursin', verz. door Treesje
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Spaans.
Laatst aangepast: 12-01-2020 | 3 keer bewaard
Ingrediënten
- 500 g aardappelen en .......
Bereiden
Een Spaanse omelet met aardappelen, ui en boursin.
-
500 g aardappelen, 4 rode uien, 8 eieren, 2 eetl olijfolie, 5 eetl room, 75 g boursin, peper en zout
-
Schil de aardappelen, kook ze een kwartier in gezouten water en giet ze af. Snijd de aardappelen in schijfjes en snijd de rode uien in ringen.
-
Laat de aardappelen en uien fruiten in 2 eetl olijfolie.
Meng de eieren, room en kaas. Breng ze op smaak met peper en zout en klop alles op. Giet dat op de aardappelen en uien en laat het een vijftal minuutjes sudderen op een zacht vuurtje.
Bronvermelding
Skynetblogs