Knoflook garnalen

Anders, Bijgerecht, 2 personen, Mediterraan.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 06-03-2006 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram gamba's

Bereiden

500 gr. gamba 1 stukje (van 2 cm.) gemberwortel, geschilde 1 stuk ui, rode 5 teentjes knoflook, gehalveerde 2.5 el. citroensap 1 el. olie Zout Lees hier de reacties van andere bezoekers en geef je eigen reactie. Benodigdheden Benodigde materialen: keukenmachine of staafmixer Bereidingswijze Lekker met Goelai van eieren. Pel de garnalen maar laat het staartstuk zitten. Verwijder de eventuele zwarte darm aan de rugzijde. Snijd de ui in vieren. Maak de ui, knoflook en gember fijn in de keukenmachine of met de staafmixer. Verhit de olie in een pan en bak hierin het uimengsel met het citroensap en zout circa 3 minuten. Voeg de garnalen toe en bak ze

Bronvermelding