1 ; Gevulde eieren op 10 verschillende manieren

Anders, Hapje, 8 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 04-02-2014 | 42 keer bewaard

Ingrediënten

  • zie bereiding

Bereiden

Eieren koken,pellen en halveren en de dooiers eruit halen.Eigeel fijnprakken met mayonaise.de gewenste ingrediënten toevoegen en op smaak brengen met peper en zout.Koud wegzetten. Vullingen: 1 Met tonijn en olijven: 50 gr.gepureerde tonijn door eimengsel mengen en met een plakjes olijf garneren. 2 Met ansjovis: 4 fijngehakte ansjovisfilets met 1 eetlepel kappertjes door het eimengsel doen.Garneer met een opgerolde stukje ansjovis. 3 Met garnalen: 50 gr.grofgehakte garnalen door eimengsel en mengen met 1 theelepel dille en een beetje citroensap.Met een garnaal garneren. 4 Met rauwe ham: 50 gr.fijngehakte ham en 1 eetlepel gesnipperde bieslook door het eimengsel doen.Met aspergepunten garneren. 5 Met gorgonzola: 50 gr.gorgonzola fijnprakken en met eimengsel mengen.Versier het met een reepje tomaat. 6 Met kruiden: 2 eetlepels gehakte kruiden (maak niet uit wat als het maar heel fijn is),1 eetlepel zeer fijngesneden sjalotje en wat mosterd door het eimengsel mengen.Versier het met kervel. 7 Met parmesaanse kaas en tomaat: 1 eetlepel geraspte kaas en een eetlepel ontvelde en fijngesneden tomaat met eimengsel mengen.Garneer met basilicum. 8 Met gerookte forel: 50 gr.gerookte forel fijnprakken en door het eimengsel mengen.Garneer met peterselie. 9 Met gerookte zalm: 50 gr.gerookte zalm fijnsnijden en samen met citroensap en dille bij het eimengsel doen.Garneer met tuinkers. 10 Met kaviaar:het basisrecept in het ei spuiten en garneren met (imitatie)kaviaar.

Bronvermelding