Menu
Amuse met aardappel
Anders, Voorgerecht, 4 personen, Indiaas.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,
Laatst aangepast: 24-12-2008 | 6 keer bewaard
Ingrediënten
- 100 gram Geitenkaas
- 100 gram Gerookte zalm
- 3 eetlepels olie
- bieslook
- 2 Aardappels (groot)
- 4 theelepels Indias currypasta Madras
Bereiden
Aardapppels schillen en in plakjes van ca. ½ cm snijden. In 3 min. beetgaar koken. Laten uitlekken en drogen op keukenpapier. In een kom de plakjes mengen met currypasta en olie. Koekenpan verhitten, plakjes toevoegen en in 3 a 4 min. gaar bakken. Uit de pan nemen en direct bestrooien met zout en peper. Laten afkoelen en verdelen. Kaas in plakjes snijden op aardap. Leggen. Zalm op de geitenkaas leggen en een sprietje bieslook erop.
Materialen
Keukenpapier
Bronvermelding
Bron onbekend