Amuse met aardappel

Anders, Voorgerecht, 4 personen, Indiaas.
Voorbereiding: 5 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 24-12-2008 | 6 keer bewaard

Ingrediënten

  • 100 gram Geitenkaas
  • 100 gram Gerookte zalm
  • 3 eetlepels olie
  • bieslook
  • 2 Aardappels (groot)
  • 4 theelepels Indias currypasta Madras

Bereiden

Aardapppels schillen en in plakjes van ca. ½ cm snijden. In 3 min. beetgaar koken. Laten uitlekken en drogen op keukenpapier. In een kom de plakjes mengen met currypasta en olie. Koekenpan verhitten, plakjes toevoegen en in 3 a 4 min. gaar bakken. Uit de pan nemen en direct bestrooien met zout en peper. Laten afkoelen en verdelen. Kaas in plakjes snijden op aardap. Leggen. Zalm op de geitenkaas leggen en een sprietje bieslook erop.

Materialen

Keukenpapier

Bronvermelding