Menu
Chinese tomatensoep
Soepen, Voorgerecht, 8 personen, Oosters.
Voorbereiding: 10 minuten, Wachten: 10 minuten, Bereiding: 5 minuten,
Laatst aangepast: 13-02-2006 | 3 keer bewaard
Ingrediënten
- 1 potje kippenbouillon (struik)
- 1 Liter tomatensap
- 1 liter blik appelmoes
- 2 prei
- 2 eieren
- 4 el ketjap asin
- 1 tl sambal
- peper
Bereiden
2 potjes water bij de bouillon voegen en aan de kook brengen.
Prei fijn snijden en toevoegen.
Tomatensap toevoegen.
Appelmoes en ketjap erdoor roeren.
sambal en peper toevoegen, even laten doorkoken.
Omelet bakken, eventueel met tuinkruiden, in reepjes snijden en in de soep doen.
Materialen
grote soeppan
Bronvermelding
Bron onbekend