Menu
'Serpentines', hapje van Toni, met bladerdeeg
Anders, Hapje, 4 personen, Wereldkeuken.
Laatst aangepast: 06-02-2020 | 3 keer bewaard
Ingrediënten
- vel bladerdeeg (rechthoekig) en .......
Bereiden
vel bladerdeeg (rechthoekig)
2 eetl rode pesto
100 g fetakaas
100 g champignons
-
Rol de bladerdeeg uit, bestrijk met pesto.
Maak de champignons schoon en snijd die in kleine snippers.
De feta in een diepe kom doen en met vork fijn verkruimelen.
Doe de champignons en feta over het bladerdeeg, het bladerdeeg stevig oprollen tot een worst. Plasticfolie erom en 30 minuten in koelkast.
Verwarm de oven voor op 175°, de braadslee beleggen met bakpapier.
-
Snijd de rol in plakjes van ongeveer 1 cm dik.
Leg ze op het bakpapier, 20 minuten in de oven.
Bronvermelding
Toni Merckx