Menu
Rode bieten/geitenkaaspuree - Heerlijk bij witte vis
Anders, Bijgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 30 minuten,
Laatst aangepast: 01-04-2010 | 5 keer bewaard
Ingrediënten
- 4 aardappelen (in de schil gekookt)
- 3 rode bieten (gekookt en in stukken gesneden))
- zachte geitenkaas (ca. 100 gr.)
- honing
- 1 appel (Jonagold), geschild, in kleine stukjes
Bereiden
Basis aardappelpuree: Pel de gekookte aardappelen, prak ze fijn, voeg een klont boter, peper, zout toe.
Bieten/geitenkaaspuree: Vermeng (in keukenmachine of blender) zachte geitenkaas (naar eigen smaak) met bietjes met iets honing.
Meng de basis aardappelpuree met de bieten/geitenkaaspuree en de appel.
Maak op smaak af met peper en zout.
Bronvermelding
Hanos