Rode bieten/geitenkaaspuree - Heerlijk bij witte vis

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Anders.
Voorbereiding: 15 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 01-04-2010 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 aardappelen (in de schil gekookt)
  • 3 rode bieten (gekookt en in stukken gesneden))
  • zachte geitenkaas (ca. 100 gr.)
  • honing
  • 1 appel (Jonagold), geschild, in kleine stukjes

Bereiden

Basis aardappelpuree: Pel de gekookte aardappelen, prak ze fijn, voeg een klont boter, peper, zout toe. Bieten/geitenkaaspuree: Vermeng (in keukenmachine of blender) zachte geitenkaas (naar eigen smaak) met bietjes met iets honing. Meng de basis aardappelpuree met de bieten/geitenkaaspuree en de appel. Maak op smaak af met peper en zout.

Bronvermelding