Couscous met Kip,Perzik en Snijbonen

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 8 minuten, Bereiding: 20 minuten,

Laatst aangepast: 28-03-2008 | 41 keer bewaard

Ingrediënten

  • chili gembersaus (conimex)
  • 1 blik perziken op siroop (400 gr)
  • 300 gram snijbonen
  • olie
  • 400 gram kipfilet
  • 250 gram champignons
  • 1 blikje tomatenpuree (70 gr)
  • 1 theel chilipoeder
  • ah biol. couscous (75 gr per persoon)
  • kipbouillonblokje

Bereiden

kip in stukjes snijden en marineren met chili gember saus perziken laten uitlekken (vocht opvangen en bewaren) en in stukjes snijden snijbonen in ruiten snijden olie verhitten en kip lichtbruin bakken champignons even meebakken tomatenpuree en chilipoeder erdoor roeren perziksap + 100 ml water toevoegen kip op laag vuur 15 min afgedekt laten stoven snijbonen in 5-7 min beetgaar koken perzikstukjes door kipmengsel roeren couscous klaarmaken volgens recept (ipv water gebruik ik kippenbouillon) snijbonen vlak voor serveren door kip,perzikmengsel roeren evt zout /peper toevoegen

Materialen

wokpan of hapjespan

Bronvermelding