'Spaghetti con salsa di spinaci', van Diane

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 08-02-2020 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g spaghetti en .......

Bereiden

500 g spaghetti, 800 g verse (als mogelijk wilde) spinazie, 60 g boter, 60 g bloem, 0,5 dl melk (of vervang de laatste drie ingrediënten door bechamelsaus uit een pakje), zout en vers gemalen peper, nootmuskaat, 40 g Parmezaanse kaas. - Houd een handje spinazie apart en laat de rest slinken met een deksel op de pan. Laat de spinazie goed uitlekken en vang het kooknat op. Maak een bechamelsaus en roer het kooknat erdoor. - Breng de saus op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Kook de pasta en meng er vervolgens met de saus, de fijngehakte gekookte en de fijngehakte rauwe spinazie. Geef er desgewenst versgeraspte Parmezaanse kaas bij. - uit: 'De 100 lekkerste pasta sauzen' van Diane Seed

Bronvermelding