Menu
Goulash
Anders, Hoofdgerecht, 6 personen, Anders.
Laatst aangepast: 07-01-2006 | 2 keer bewaard
Ingrediënten
- 500 gram varkenspoulet
- 500 gram runderpoulet
- 1 kilogram tomaten ontveld
- 4 paprika's rood
- 1 pakje boerensoepgroenten (diepvries)
- 250 gram champignons
- 2 uien
- papikapoeder
- uienpoeder
- ketjap
- ketchup
- currie
- sambal
- selderijpoeder
- kerrie
- mosterd
- 2 laurierblaadjes
- 3 teentjes knoflook
- peper en zout
- 3 blokjes goudbouillon
- 1 scheutje azijn
Bereiden
Smoor de fijngesneden ui goudgeel en bak dan de poulet goed aan. Als de poulet goed is aangebraden de rest van de ingredienten in stukjes gesneden toevoegen. Laat het geheel op een klein vuurtrje ongeveer 6 uur pruttelen. Als je er soep van wil maken voeg dan water toe. Lekker met tijst doperwten en perziken
Bronvermelding
Bron onbekend