Menu
Bananencake
Ingrediënten
- 400 gram bananen
- 3 eieren
Bereiden
Verwarm de oven voor op 190°C.
Pureer de helft van de bananen en snijd de andere helft in kleine stukjes.
Meng de bananenpuree met het ei en de olie.
Meng dan de suiker met de bloem, bakpoeder, zout en kaneel.
Meng dit vervolgens allemaal in de keukenmachine.
Schep als laatste de bananenstukjes door het beslag.
Doe het beslag in een ingevette vorm en bak het ca. 25 minuten in de voorverwarmde oven.
Laat de cake afkoelen.
Halveer de cake en bestrijk de onderste laag met verse roomkaas en bestrooi het met kokos. Dek het af met de bovenste laag. Snijd de cake in blokjes.
Materialen
400 gram bananen 3 (kleine) eieren 225 gram Bertolli Delicato olijfolie 300 gram suiker 240 gram bloem 2 theelepels bakpoeder mespuntje zout mespuntje kaneel 1 bakje verse roomkaas 50 gram lichtbruin geroosterde kokos