'Koud buffet voor 12 personen', de Studentenkeuken

Anders, Buffet, 12 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 06-11-2019 | 17 keer bewaard

Ingrediënten

  • parten meloen met rauwe ham en .......

Bereiden

parten meloen met rauwe ham pastasalade met zalm maïssalade met kaas aardappelsalade groenteschotel gerookte makreel rolletjes vleeswaar gekookte eieren op een bedje broodjes en stokbrood fruitsalade - Snijd 2 meloenen in smalle parten. Leg op de helft van de parten een opgerold half plakje rauwe ham. Bedek een grote schaal met slabladen en schep er ca 1½ kg kant en klare aardappelsalade op. Garneer met plakjes augurk. - Schik op een grote platte schaal 10 in parten gesneden tomaten, 2 in plakken gesneden komkommers, 2 bosjes gewassen radijs. Maak 1 kleine gestoomde makreel schoon en verdeel hem in stukken. - Schik op een platte schaal plakjes opgerolde of dubbelgevouwen vleeswaren. Bijvoorbeeld 100 g gekookte ham, 100 g gebraden kipfilet, 100 g rollade. Voor vegetariërs is geschikt: schijf meloen, maïssalade met kaas, aardappelsalade, groente, brood en eventueel parten gekookt ei. Kook een aantal eieren in 10 minuten hard. Pel ze en snijd ze in parten. Leg de parten met plukjes sterrenkers op een schaal. - Reken op 12 kleine broodjes en 2 stokbroden in plakjes of 4 stokbroden. Plaats bij het buffet 2 sauzen. In de supermarkt is genoeg keuze. Denk aan een cocktailsaus en een chilisaus.

Bronvermelding