Gevulde champignons met boursin

Anders, Voorgerecht, 8 personen, Hollands.
Voorbereiding: 10 minuten, Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 23-02-2006 | 63 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 gram champignons
  • 2 pakje bosuitjes
  • 75 gram veldsla
  • 125 gram kerstomaatjes
  • 1 eetl balsamicoazijn
  • 50 gram parmezaanse kaas
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 pakje boursin

Bereiden

de boursin met een vork losroeren en mengen met de kleingesneden bosuitjes. dan de parmezaanse kaas erdoor roeren. de champignons vullen met het kaasmengsel en 20 tot 25 min. in de oven bakken op 200 graden De veldsla mengen met de olijfolie en de balsamicozaijn en de kerstomaatjes. veldsla op een bordje leggen en de champignons erbij doen.

Materialen

Oven

Bronvermelding