Carolines kostelijke Tuttifrutti Kipstoof

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 stuks kipfilet of kippenpoot
  • 4 stuks zoete uien
  • 4 tenen knoflook
  • 4 stuks stevige appels, in stukjes
  • 1 pond tuttifrutti
  • 250 ml slagroom
  • 50 gram boter

Bereiden

Kruid de kip met zout, peper en knoflook. Braad de kip in de boter tot bijna gaar. Haal uit de pan. Bak dan de uien zacht, en voeg de appel toe. Even meebakken. Kip weer in de pan terugdoen. Tuttifrutti of pruimen erbij. Alles een minuutje omscheppen. Slagroom erbij, goed doorwarmen.

Materialen

Stevige pan

Bronvermelding