'Mijn moeders tortellini', van Iris

Pasta, Bijgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 09-03-2019 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • voorgekookte tortellini en ......

Bereiden

voorgekookte tortellini 100 g Ardenner ham blikje erwtjes 2 kleine bekertjes crème fraîche zak wortels teentje uitgeperste knoflook peper en zout 2 eetl yogonaise Parmezaanse kaas - Schil de wortels en snijd de kontjes eraf. Doe de wortels in een keukenmachine zodat het dunne sliertjes worden. Meng de wortels met een uitgeperst teentje knoflook, peper, zout en yogonaise. Zet tot gebruik weg. Kook nu de tortellini gaar zoals beschreven staat op het pakje. - Verhit een klontje boter in een hapjespan en bak hierin de ham, erwtjes en crème fraîche. Breng even aan de kook. - Schep nu de tortellini in de hapjespan. Goed roeren! - Serveer de worteltjessla apart van de tortellini en bestrooi de tortellini naar wens met Parmezaanse kaas.

Bronvermelding