Turks brood met geitenkaas, rucola en pijnboompitten

Brood/sandwiches, Lunch, 4 personen, Mediterraan.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 16-04-2009 | 4 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 Turks brood
  • 4 eetl olijfolie
  • 1 eetl rozemarijnnaalden
  • 100 gram harde geitenkaas,indunne plakjes
  • 100 gram rucola
  • 30 gram pijnboompitten geroosterd
  • 100 gram roomkaas met gedroogde tomaten
  • 2 eetl (klaver)honing
  • sap van 1 citroen

Bereiden

voorbereidenVerwarm de oven voor op 220 °C. bereidenSnijd het Turks brood in 4 grote stukken en snijd vervolgens elk stuk bijna open. Smeer de buitenkanten van het brood in met olijfolie, zeezout en rozemarijnnaalden. Bak het brood in ongeveer 7 minuten krokant in de oven. Vouw het brood open en vul het met de geitenkaas, rucola, pijnboompitten en roomkaas met gedroogde tomaat. Serveer het Turks brood met de honing vermengd met citroensap

Bronvermelding