Aardappel-groentenschotel

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 28-05-2009 | 7 keer bewaard

Ingrediënten

  • 6 eieren
  • 1 dl koffieroom
  • 1 zakje mix voor boeren omelet
  • 2 zakjes aardappel golfjes à 450 gram
  • 1 zak italiaanse groentenmix à 400 gram
  • 1 zakje parmezaanse kaas

Bereiden

Over voorverwarmen op 200 graden In kom de eieren loskloppen met koffieroom en omeletmix Ovenschaal invetten Helft van de aardappelgolfjes over de bodem verdelen. Hierover de groentemix en de rest van de aardappelgolfjes verdelen. Eiermengsel erover schenken. Kaas er over strooien. In het midden van de oven de schotel onafgedekt in ca. 25 min. goudbruin en gaar bakken. Uit de oven ca. 2 min. laten rusten om stevig te laten worden. eet smakelijk.

Materialen

oven wijde lage ovenschaal ca 2 liter

Bronvermelding