Gevulde vegetarische groentesoep en laat je fantasie gaan

Soepen, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 30 minuten, Bereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 23-11-2009 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 4 eet olijfolie
  • 4 sjalotten in kwarten
  • 2 tenen knoflook
  • 1 zak italiaanse roerbakgroenten
  • 1.5 liter groentebouillon
  • 1 pak koelverse ravioli met kaasvulling
  • 1 blik maisfestival met groene nierbonen van bonduelle
  • 2 eetlepel peterselie
  • 100 gr geraspte parmezaanse kaas

Bereiden

Een heerlijke vegetarische soep. Groente kan je naar eigen smaak toevoegen. Ik gebruik altijd courgette paprika en wortel. Verhit de olie in een (liefst) hoge pan en bak de sjalotjes ongeveer 2 min. Voeg knoflook toe. Na 2 min voeg de groenten door het sjalotmengsel en roerbak 6 min. De groenten gaan lekker zweten. Giet de groentebouillon erop en breng soep aan de kook. Ong 30 min zachtes laten pruttelen. Voeg ravioli toe. 10 min zachtjes koken. Dan bonenmix erbij. Soep in grote soepkommen of borden schenken. Naar eigen smaak een dot rode pesto en ger kaas erovereen. Kortom een heerlijke vegetarische gezonde hoofdmaaltijd. En serveer er lekker knapperig ciabatta brood bij of een kaasstengel

Bronvermelding