Kip kerrie ananassalade

Anders, Bijgerecht, 4 personen, Anders.

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 kipfilets
  • 1 blokje kippebouillon
  • 1 blikje ananas
  • 1 zure appel
  • 1 sinaasappel
  • citroesap
  • 200 gram belegen kaas
  • 50 gram rozijnen
  • 1 potje zure room

Bereiden

Kook filets gaar in 0,5 l. water met het bouillontablet. Snij anans, appel en sinaasappel in stukjes en doe in schaal. Bedruppel ze met citroensap. SSnij kaas en koude kip in stukjes en meng ze samen met de gewelde rozijnen door het ananasmengsel. Maak saus van zure room, zout en kerrie en schep de andere ingredienten hier doorheen. Laat ss smaken ongeveer uur intrekken. Op kamertemp serveren.

Bronvermelding