'Goulash van varkensvlees, boontjes', van Charlotte

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 02-01-2019 | 5 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 g varkensvlees in blokjes en .....

Bereiden

750 g varkensvlees in blokjes 300 g uien 2 teentjes knoflook 250 g champignons 2 eetl paprikapoeder 1 dl koffieroom 2 dl bouillon 2 eetl marjolein 400 g sperziebonen peper, zout bonenkruid peterselie rijst - Vlees bruin bakken. Kleingesneden uien en knoflook meebakken. De in plakjes gesneden champignons erbij doen en gaar smoren. Pan van vuur nemen. Paprikapoeder erover strooien en deel van de bouillon toevoegen. - Pan terug op het vuur en eventueel de rest van de bouillon toevoegen. Koffieroom, marjolein, zout en peper toevoegen en ca. 15 minuten laten pruttelen. Sperziebonen met zout en bonekruid ca. 8 minuten koken. Daarna aan de goulash toevoegen. Op smaak brengen met paprikapoeder en peterselie. Serveren met rijst.

Bronvermelding