Menu
'Goulash van varkensvlees, boontjes', van Charlotte
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Hollands.
Laatst aangepast: 02-01-2019 | 5 keer bewaard
Ingrediënten
- 750 g varkensvlees in blokjes en .....
Bereiden
750 g varkensvlees in blokjes
300 g uien
2 teentjes knoflook
250 g champignons
2 eetl paprikapoeder
1 dl koffieroom
2 dl bouillon
2 eetl marjolein
400 g sperziebonen
peper, zout
bonenkruid
peterselie
rijst
-
Vlees bruin bakken. Kleingesneden uien en knoflook meebakken. De in plakjes gesneden champignons erbij doen en gaar smoren.
Pan van vuur nemen. Paprikapoeder erover strooien en deel van de bouillon toevoegen.
-
Pan terug op het vuur en eventueel de rest van de bouillon toevoegen. Koffieroom, marjolein, zout en peper toevoegen en ca. 15 minuten laten pruttelen. Sperziebonen met zout en bonekruid ca. 8 minuten koken. Daarna aan de goulash toevoegen. Op smaak brengen met paprikapoeder en peterselie.
Serveren met rijst.
Bronvermelding
Charlotte