'Advocaatparfait', Pasen, Kerst....., van Karin (In een handomdraai gemaakt)

Anders, Nagerecht, 6 personen, Hollands.
Wachten: 180 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 13-12-2019 | 19 keer bewaard

Ingrediënten

  • 250 ml slagroom en .........

Bereiden

In een handomdraai gemaakt - 250 ml slagroom 50 g suiker 1 zakje vanillesuiker 1 eierdooier 1 dl advocaat (6 flinke eetl) extra pure chocola (voor de garnering) - Klop de slagroom samen met de vanillesuiker stijf. Klop in een andere kom de dooier met de gewone suiker en de advocaat tot een schuimig mengsel. Schep de slagroom erdoor heen (niet kloppen!) Doe in een vierkante (10 cm) plastic diepvriesdoos. Laat in de diepvries minimaal 3 uur opstijven. Serveren: Snijd de parfait in plakken. - Garneer met wat grof geraspte pure chocola.

Bronvermelding