Indische Hutspot

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 21-11-2005 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 750 gram aardappelen
  • 1 kg hutspotgroente (wortelen en uien)
  • 2 tabletten kippenbouillon
  • 1 zakje boemboe nasi goreng (gedroogde nasi groenten)
  • 1 eetlepel boter
  • zout, peper

Bereiden

Schil de aardappelen, was ze, snijd ze in stukjes. Doe de hutspotgroenten, de aardappelen, de bouillontabletten en water in een pan, breng het geheel aan de kook en laat het ca. 25 minuten koken. Laat intussen de boemboe nasi goreng volgens gebruiksaanwijzing op verpakking weken. Verhit de boter in een koekenpan. Roer de geweekte boemboe nasi goreng in de koekenpan en laat het ca. 3 minuten zachtjes bakken. Giet het aardappelen-groentenmengsel af en stamp het met een stamper door elkaar. Roer er de boemboe nasi goreng door en laat alles al roerend nog ca. 2 minuten door en door warm worden. Breng op smaak met zout en peper.

Materialen

Pannen

Bronvermelding