Wrap kiprollade

Anders, Lunch, 4 personen, Mediterraan.

Laatst aangepast: 11-11-2005 | 3 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 gele paprika
  • 1/2 krop ijsbergsla
  • 1/2 komkommer
  • 5 worteltjes
  • 4 tomaten
  • 100 gram zwarte olijven
  • 1/2 bosje koriander
  • olijfolie
  • chilipoeder
  • 100 gram kiprollade in plakjes gesneden
  • 8 wraps

Bereiden

Snij de sla en paprika in reepjes.Schil de komkommer en snij deze in stukjes.Rasp de worteltjes in sliertjes.Snij de tomaten in partjes en de olijven in ringen.Hak de koriader fijn. Men de groenten en de kruiden in een kom en breng dit op smaak met zout, chilpoeder en olijfolie. Maak de wraps warm in een oven. Leg de kiprollade erop en daarop de vulling.

Bronvermelding