Menu
Mexicaanse kipschotel met chorizo
Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Mexicaans.
Bereiding: 25 minuten,
Laatst aangepast: 25-08-2006 | 17 keer bewaard
Ingrediënten
- 350 gram rijst
- 250 gram kipfilet
- 100 gram chorizo
- 180 gram mais
- 400 gram (mexicaanse) roerbakgroente
- 1 zakje Knorr Mix voor Mexicaanse kip-tomaat
- 2 eetlepels gehakte peterselie
Bereiden
Kook de rijst zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd de kipfilet en de chorizo in reepjes. Laat de maïs uitlekken.
Verhit de olie en bak de kipfilet goudbruin met de (Mexicaanse) roerbakgroenten en de chorizo.
Voeg 300 ml water, de inhoud van het zakje Knorr Mix en de maïs toe. Breng de saus al roerend aan de kook, zet het vuur laag en laat de saus 3 minuten zachtjes doorkoken.
Strooi de peterselie erover en serveer met de rijst.
Bronvermelding
Bron onbekend