Pompoenrisotto

Rijst, Hoofdgerecht, 4 personen, Fusion.
Voorbereiding: 30 minuten,

Laatst aangepast: 14-09-2008 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 fijngesneden sjalotje
  • 200 gram risottorijst
  • 5 dl kalfsbouillon ( of tomatennbouillon voor veg)
  • 1 dl witte wijn
  • 200 gram fijngesneden pompoen
  • 50 gram feta/geitenkaas
  • 1 el olijfolie

Bereiden

Doe een el olie in pan met dikke bodem. Zweet er de sjalot en pompoen in aan. Voeg de rijst toe roer goed door met houten lepe;. Zet even op hoge temperatuur voeg wijn toe en laat verdampen. Voeg bouillon toe en laat zachtjes 20 minuten pruttelen Roer op het laatst de verkruimelde of geraspte kaas toe Breng op smaak met zout en peper

Materialen

Pan met dikke bodem

Bronvermelding