Menu
Spinaziesaus met groene tagliatelle
Pasta, Hoofdgerecht, 2 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 20 minuten, Wachten: 30 minuten, Bereiding: 20 minuten,
Laatst aangepast: 14-10-2005 | 0 keer bewaard
Ingrediënten
- 750 g spinazie
- 1 ons ontbijtspek
- 1 bakje pittenmix italiaans
- 1 bakje boursin cuisine kruiden en knoflook
- 150 g bloem
- 1 el olijfolie
- 1 st ei
Bereiden
Maak pasta deeg van: bloem, olie, ei en een handje spinazie.
Kneed hiervan een soepel deeg en laat dit ong. een half uur rusten. Bak ondertussen het ontbijtspek in een droge anti-aanbakkoekepan korkant. Laat uitlekken op een stuk keukenpapier.Was de spinazie en kook tot ze geslonken is. Spinazie afgieten en in keukenmachine fijn maken.Spinazie terug in pan, boursin cuisine erdoor smelten, spek erboven verkruimelen en pittenmix erdoor mengen.
Pastadeeg door pastamachine halen tot stand 5 en brede tagliatelle van de lappen snijden. Pasta in ong. 8 minuten gaar koken in bouillon.
Materialen
Pastamachine Keukenmachine
Bronvermelding
Bron onbekend