Zalmpizza en pizza met salami en ansjovis

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.

Laatst aangepast: 10-10-2005 | 1 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 blikje zalm
  • 1 blikje ansjovis
  • 1 zakje geraspte oude kaas
  • 1/2 doosje champignons
  • 1 ui
  • pizzasaus
  • zwarte olijven
  • 1 rode paprika
  • oregano
  • kappertjes
  • 1 salamiworst

Bereiden

Verdeel de pizzasaus over 2 met deeg beklede pizzabodems Strooi hierover de geraspte kaas. Verdeel over 1 pizza stukjes zalm, paprika, zwarte olijven, schijfjes champignons en uiringen. Verdeel over de andere pizza, ansjovis (eventueel ontzouten in melk), schijfjes salami, kappertjes, zwarte olijven, stukjes paprika en uiringen. Strooi daarna over beide pizza's nog een klein beetje oregano. Oven voorverwarmen op 260 graden. Pizza in 13 minuten gaar bakken.

Materialen

2 pizzablikken bekleed met pizzadeeg

Bronvermelding