Menu
Aan tafel met ramon beuk Kipfilet met surimi
Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Laatst aangepast: 29-11-2017 | 7 keer bewaard
Ingrediënten
- 1 bakje tuinkers
- 4 kipfilets
- 200 gram surimi (nepkrab)
- 4 eetl bloem
- 6 eetl. balsamico azijn
- 1,5 dl room
Bereiden
Snijd de surimi in fijne stukken. Snijd de kip in plakken, bestrooi ze met zout en peper, haal door de bloem en bak ze aan beide kanten bruin en krokant. Laat de balsamico azijn inkoken tot deze bijna verdampt is. Voeg de room toe, breng deze aan de kook. Op smaak brengen met zout en peper. Verdeel de kip over de borden, giet wat saus erover, doe de surimi erover en tot slot wat plukjes tuinkers. Lekker met rijst.
Bronvermelding
Bron onbekend