'Tagliatelle-Zalm met spinazie' (als je niet veel tijd hebt, ideaal gerecht) super lekker

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 15 minuten,

Laatst aangepast: 29-11-2017 | 91 keer bewaard

Ingrediënten

  • 500 g tagliatelle
  • 450 g diepvries spinazie a la creme
  • 250ml ( kuipje ) Boursin saus (of pakje boursinkaas )
  • bieslook, fijngeknipt
  • diverse variaties, zie onderaan het recept

Bereiden

Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. ( niet te gaar koken !! ) Maak de spinazie warm, voeg de Boursin toe en warm het geheel nog even op. Meng het spinazie mengsel met de uitgelekte tagliatelle. Serveer direct. VARIATIES : Voeg voor het serveren lichtbruin geroosterde pijnboompitten toe en/of geraspte kaas en garneer met fijn-geknipte bieslook. Lekker om blokjes verse tomaat toe te voegen of om champignons te bakken en door het gerecht te roeren. Ook gerookte zalmsnippers of blokjes verse zalm kunnen er doorgeroerd worden. Variatie mogelijkheden genoeg !!

Materialen

pannen

Bronvermelding