Wokschotel met broccoli en noodles

Roerbakken, Hoofdgerecht, 4 personen, Oosters.

Laatst aangepast: 20-08-2005 | 2 keer bewaard

Ingrediënten

  • 300 gram broccoli
  • 125 gram champignons
  • 1 stuk ui
  • 1 teentje knoflook
  • 100 gram cashewnoten
  • 1 theelepel sambal
  • 1 theelepel kerriepoeder
  • 250 gram noodles
  • 300 gram vegetarische balletjes
  • 100 gram kwark
  • 2 eetlepel rode peper saus
  • 1 snufje zout

Bereiden

Bereid de noodles volgens de algemene bereidingswijze op de verpakking. Fruit de ui en knoflook aan en voeg de kerriepoeder en sambal toe. Bak ondertussen de vegetarische balletjes in een koekenpan met een beetje olie rondom bruin. Doe de gewassen en gesneden champignons en broccoli in de wok en roerbak het geheel op hoog vuur. Voeg op het laatst de grof gehakte cashewnoten toe. Zet de koekenpan op laagvuur, voeg de pepersaus en kwark toe en meng het geheel goed. Laat de balletjes in saus nog 2 minuten op zacht vuur doorkoken. Serveer de noodles samen de groente op een bord en voeg hierbij de balletjes in pepersaus.

Bronvermelding