Zürchter geschnetzeltes

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.
Voorbereiding: 8 minuten, Bereiding: 10 minuten,

Laatst aangepast: 25-07-2006 | 8 keer bewaard

Ingrediënten

  • 600 gram mager kalfsvlees
  • 100 gram boter
  • zout , peper
  • 1 ui
  • 1 doosje grot champignons
  • dl droge witte wijn
  • dl garderoom
  • 1 bosje peterselie
  • 100 gram doperwtjes (diepvries)
  • 1 pak snelkookrijst

Bereiden

vlees in dunne reepjes snijden , zout , peper erop , in aantal porties in hete boter bakken en apart houden - in achtergebleven boter gesnipperde ui fruiten - schoongeboende (keukenrol) champignons in plakjes snijden , aan ui toevoegen en snel meebakken , afblussen met witte wijn - garderoom beetje bij beetje toevoegen en saus in laten koken - rijst koken ,halverwege kooktijd doperwten meekoken , peterselie erdoor

Materialen

hapjespan - kookpan

Bronvermelding