Crostini met vispaté

Brood/sandwiches, Hapje, 4 personen, Hollands.
Voorbereiding: 5 minuten, Wachten: 5 minuten, Bereiding: 3 minuten,

Laatst aangepast: 08-06-2010 | 35 keer bewaard

Ingrediënten

  • 2 eetl olijfolie
  • 1 theel zout
  • 1 teentje knoflook uitgeperst
  • wit stokbrood gesneden
  • 2 blikjes sardines
  • 1 gesnipperd sjalotje
  • 2 eetl mayonaise
  • 2 eetl tapenade
  • zout , peper
  • 25 gram groene olijven zonder pit

Bereiden

- olijfolie , zout en knoflook vermengen - stokbrood met olie mengsel bestrijken en in oven op 200 ºC lichtbruin bakken -sardines fijnmaken , sjalotje , mayonaise , tapenade , peper en zout toevoegen -sardine paté op crostini smeren en garneren met plakjes olijf .

Materialen

oven - bakplaat - kom of schaal

Bronvermelding