'Warme geitenkaas op een bedje van tagliatelle met tomatenbasilicum-pesto', van Café Restaurant De Struisvogel

Salades, Voorgerecht, 4 personen, Wereldkeuken.

Laatst aangepast: 05-11-2019 | 72 keer bewaard

Ingrediënten

  • 50 g spinazietagliatelle en ........

Bereiden

50 g spinazietagliatelle 1 plak geitenkaas 4 gepelde tomaten 100 g pijnboompitten 10 blaadjes basilicum 2 teentjes knoflook peper en zout - Voor de pesto pureert u de tomaten, de pijnboompitten, de knoflook en de basilicum. Meng dit en voeg naar smaak wat zout en peper toe. Kook de tagliatelle gaar en verwarm de geitenkaas in de oven op 180 graden gedurende 2 minuten. Leg de tagliatelle op een bord, en de geitenkaas erop en garneer af met de pesto. - *Een lekkere salade met een Italiaanse inslag.

Bronvermelding