Italiaans gehaktbrood

Anders, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Voorbereiding: 15 minuten, Wachten: 40 minuten, Bereiding: 65 minuten,

Laatst aangepast: 01-07-2005 | 16 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 kilo gehakt
  • 3 beschuiten
  • 1 ei
  • 1 pot groene pesto
  • 3 el mayo
  • 3 el yoghurt

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 graden Vet een cakeblik in Meng het gehakt met het ei en 2/3 van de pesto en verkruimel de beschuiten erdoor heen. Kneed dit vervolgens tot een langwerpig geheel en plaats het in het cakeblik. Meng voor de pestosaus 3 eetlepels mayo met 3 eetlepels yoghurt en 1/3 pesto. Zet het cakeblik met het gehaktmengsel 40 minuten in de oven. Serveer met pitahbroodjes en de pesto saus

Materialen

cakeblik

Bronvermelding