Menu
Spinazie met kaas en nootjes
Ingrediënten
- bladspinazie (diepvries)
Bereiden
1 pak bladspinazie (diepvries)
2 eetlepels olijfolie
1 teentje knoflook, uitgeperst
3 eetlepels pijnboompitten
125 g mozzarella
50 g Parmezaanse kaas, geraspt
zout en vers gemalen peper
Bereidingswijze
1. Verhit de grill voor. Laat de spinazie ontdooien en giet het ontdooiwater weg.
2. Fruit de knoflook even in de olie. Voeg de spinazie toe, goed door laten warmen en breng op smaak met zout en peper.
3. Doe dit in een met olie ingevette ovenvaste schaal en bestrooi met pijnpitten.
4. Snij de mozzarella in dunne plakjes en leg deze op de spinazie.
5. Bestrooi met kaas en peper en zet de schaal onder de hete grill tot de kaas gesmolten is en de pijnpitten beginnen te kleuren.