Gehakttaart

Hartige taarten, Buffet, 6 personen, Hollands.

Laatst aangepast: 08-09-2007 | 0 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 a 2 teentjes knoflook
  • 1 a 2 uien
  • 1 ei
  • 5 ons rundergehakt
  • 3 a 4 eetlepels paneermeel
  • 1 eetlepel peterselie (vers)
  • 1 eetlepel selderij (vers)
  • 1/4 theelepel nootmuskaat
  • 2 eetlepels ketjap manis
  • 2 eetlepels tomatenketchup
  • 1 theelepels worcestersaus
  • 1 Paar druppels tabasco
  • 1 a2 plak bladerdeeg

Bereiden

Oven voorverwarmen op 200 graden. Alles mengen en een poosje laten staan in de ijskast. Bekleed de springvorm en verdeel het gehakt hierin. Taart in 30 minuten gaar en goudbruin bakken. Tip: laatst 10 minuten oude geraspte kaas erover strooien. Gaat de taart te haard, bovenkant afdekken met folie.

Bronvermelding