Rijst met kip-kerrie

Rijst, Hoofdgerecht, 2 personen, Oosters.
Bereiding: 25 minuten,

Laatst aangepast: 21-01-2010 | 12 keer bewaard

Ingrediënten

  • 200 gr kipfilet
  • 250 gr champignons
  • 1 pakje kerriesaus
  • 1 blikje ananasstukjes
  • 250 gr rijst
  • 1 tl kerriepoeder
  • 2 el roerbakolie

Bereiden

Rijst koken volgens de gebruiksaanwijzing. Kipfilet in blokjes snijden. Champignons schoonmaken en in vieren snijden. Olie verhitten en de kipfiletblokjes gaar en rondom bruin bakken. Kerriepoeder toevoegen en kort mee bakken. Champignons toevoegen en meebakken. Pakje kerriesaus bereiden volgens de gebruiksaanwijzing. Ananasstukjes laten uitlekken. Kip-champignon mengsel door de kerriesaus scheppen. Ananasstukjes toevoegen en warm laten worden.

Bronvermelding