(Canneloni) surprise

Pasta, Hoofdgerecht, 4 personen, Italiaans.
Bereiding: 45 minuten,

Laatst aangepast: 05-01-2021 | 114 keer bewaard

Ingrediënten

  • canneloni

Bereiden

2 uien 2 knoflookteentjes 4 grote champignons 800 g gehakte spinazie (uit de diepvries) 8 koffielepels lichte room 1 eidooier 16 voorgekookte, ronde cannelloni 8 sneetjes kalkoenham 2 grote blikken gepelde tomaten 60 g geraspte kaas, light peper en zout Bereidingswijze Bereid de vulling: pel de uien en de knoflookteentjes. Borstel de champignons schoon. Hak de uien, de knoflookteentjes en de champignons en stoof ze in een anti-kleefpan tot al het vocht is opgenomen. Doe er de spinazie en de room bij. Kruid met peper en zout en laat enkele minuten sudderen. Neem de pan van het vuur en roer er de eidooier onder. Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6). Vul de cannelloni's op. Rol telkens 2 cannelloni's op in een sneetje kalkoenham en leg ze in een ovenschotel. Mix de gepelde tomaten, kruid met peper en zout en giet ze over de cannelloni's. Strooi er de geraspte kaas over en plaats 30 minuten in de oven. Dien onmiddellijk op.

Bronvermelding