Mon Chou taart van mijn moeder

Gebak, Hapje, 6 personen, Hollands.
Voorbereiding: 30 minuten, Wachten: 120 minuten,

Laatst aangepast: 03-03-2006 | 17 keer bewaard

Ingrediënten

  • 1 pakje mon chou (de stevige)
  • 125 gram boter
  • 0,25 l. slagroom
  • 200 gram tarwebiskwie
  • 100 gram witte basterdsuiker
  • 1 pot Jonker Fris Vlaaivulling kersen of aardbeien

Bereiden

Biskwietjes verkruimelen. Kun je trouwens ook kant en klaar kopen van Baukje. Boter smelten en door de biskwiekruimels roeren. In de springvorm drukken. In de koelkast 1 uur op laten stijven. Mon Chou fijn maken en mixen met de basterdsuiker. Slagroom erbij en goed stijf kloppen. Over de bodem verdelen en in de koelkast op laten stijven. Serveren met eventueel Jonker Fris Vlaaivulling kersen of aardbeien erop.

Materialen

Springvorm van 20 cm. doorsnede en een koelkast.

Bronvermelding